Fish and mixed vegetable parcels
TM6 TM5

Fish and mixed vegetable parcels

4.6 (63 évaluations )

Ingrédients

  • 80 g extra virgin olive oil
  • ¾ tsp salt, plus extra to taste
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • 2 tbsp grated lemon zest
  • 4 white fish fillets (120-200 g each - see Tips)
  • 200 g mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, celery stalks, turnip), cut into pieces
  • 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 50 g lemon juice (approx. 1 lemon)
  • 500 g water
  • 400 g potatoes, peeled, cut into slices (3 mm)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1869.3 kJ / 445.1 kcal
Protides
43.2 g
Glucides
13.9 g
Lipides
23.3 g
Graisses saturées
4 g
Fibre
3 g
Sodium
610.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives