Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm) (optional)
- 2 slices day old bread, torn into pieces
- 200 g fresh spinach leaves
- 2 pieces lemon peel, no white pith (1 x 5 cm)
- 120 g brown onion, cut into halves
- 140 g bacon, trimmed and cut into pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 tbsp pine nuts, toasted
- 180 g Danish feta or goat's milk feta, cut into pieces (1 cm)
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 6 - 8 fresh portobello mushrooms, brushed clean and stalks removed
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 953 kJ / 227 kcal
- Protides
- 12 g
- Glucides
- 5.3 g
- Lipides
- 17 g
- Graisses saturées
- 7 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 653.7 mg
Recettes alternatives
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2h 15min
Sauerkraut soup
50min
Mediterranean capsicums
2 godz.
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 godz. 30 min
Minestrone
40min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
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Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
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Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Pas d’évaluation
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min