Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm) (optional)
- 2 slices day old bread, torn into pieces
- 200 g fresh spinach leaves
- 2 pieces lemon peel, no white pith (1 x 5 cm)
- 120 g brown onion, cut into halves
- 140 g bacon, trimmed and cut into pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 tbsp pine nuts, toasted
- 180 g Danish feta or goat's milk feta, cut into pieces (1 cm)
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 6 - 8 fresh portobello mushrooms, brushed clean and stalks removed
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 953 kJ / 227 kcal
- Protides
- 12 g
- Glucides
- 5.3 g
- Lipides
- 17 g
- Graisses saturées
- 7 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 653.7 mg
Recettes alternatives
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Spinach and feta galette
1h 50min
Ratatouille
40min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1 godz. 10 min
Mediterranean carrot fritters
1h
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 Std. 15 Min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
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Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
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Mediterranean salmon and couscous parcels
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Mushroom-stuffed mushrooms
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Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min