Mushroom quinotto

Mushroom quinotto

3.6 37 évaluations
Prép. 15min
Total 30min
4 portions

Ingrédients

  • Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)
    60 g
  • brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
    1
  • butter cut into pieces
    80 g
  • water
    550 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    ½ tbsp
  • white quinoa rinsed and drained
    250 g
  • fresh mushrooms sliced
    180 g
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • fresh thyme leaves only
    3 sprigs
  • pouring (whipping) cream
    80 g
  • fresh basil leaves only, roughly torn
    2 sprigs

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 448.6 mg
Protides 15.3 g
Calories 2258.6 kJ / 537.8 kcal
Lipides 32.2 g
Fibre 9.2 g
Graisses saturées 18.5 g
Glucides 42.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...