Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 550 g water, plus extra for soaking
- 2 lemons, juice only
- 4 globe artichokes (see Tips)
- 300 g frozen broad beans, defrosted
- 200 g frozen green peas, defrosted
- 200 g sugar snap peas, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 270 g turnips, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 270 g potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 4 pickling onions, cut into halves
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g white wine
- 1 tsp dried tarragon
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining) (optional)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn into pieces
- ground black pepper, to season
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1818.3 kJ / 432.8 kcal
- Protides
- 23.3 g
- Glucides
- 36.1 g
- Lipides
- 14.2 g
- Graisses saturées
- 8.1 g
- Fibre
- 31.6 g
- Sodium
- 568 mg
Recettes alternatives
Pea and lettuce soup with scallops
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Ricotta, mint and zucchini lasagne
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Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
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Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
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Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20 Std. 15 Min
Chicken moghrabieh
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Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
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Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
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Vegetable pilaf
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Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1u.
Eggplant with burghul
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