Appareils et accessoires
Grain salad lettuce cups
Prép. 15min
Total 1h 55min
6 portions
Ingrédients
-
dried shiitake mushrooms20 g
-
hot water800 g
-
farro160 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water1200 g
-
puy lentils140 g
-
white quinoa100 g
-
peeled raw prawns10
-
olive oil3 tbsp
-
sea salt flakes plus extra to taste1 tsp
-
fresh ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
kale leaves stalks removed and leaves cut into thin slices2
-
fresh basil leaves only, cut into thin strips6 sprigs
-
lemon juice2 tsp
-
baby cos lettuce leaves separated2
-
feta cheese crumbled150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
813.1 mg
Protides
23.1 g
Calories
1716 kJ /
408.5 kcal
Lipides
16.6 g
Fibre
9.5 g
Graisses saturées
5.1 g
Glucides
37.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Entertaining with Dani Valent
95 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Baked beans
13 Std. 25 Min
Tomato and red lentil soup
30 Min
Tuscan bean soup
30 Min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 Std. 25 Min
Asparagus and saffron risotto
35 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Minestrone
40 Min
Palak paneer
1 Std. 15 Min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 Std. 5 Min
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min
Hearty lentil chilli
50 Min
Sweet potato and grain salad
1 Std. 30 Min