
Appareils et accessoires
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
Prép. 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
chicken breasts, skinless cut in pieces (2 cm)300 g
-
fresh parsley20 g
-
soy sauce30 g
-
olive oil70 g
-
garlic clove1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
onions quartered100 g
-
red peppers cut in pieces150 g
-
chicken stock900 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
long grain rice rinsed200 g
-
broccoli florets cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
carrots peeled, sliced (2 mm)100 g
-
cornflour30 g
-
water40 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
537 kcal /
2248 kJ
Protides
30.9 g
Lipides
21.2 g
Glucides
55.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

All-in-one Meals
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande

Simple Ideas
201 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande