Asian-style Chicken, Rice and Vegetables

Asian-style Chicken, Rice and Vegetables

3.6 93 évaluations
Prép. 15min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

  • chicken breasts, skinless cut in pieces (2 cm)
    300 g
  • fresh parsley
    20 g
  • soy sauce
    30 g
  • olive oil
    70 g
  • garlic clove
    1
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    10 g
  • onions quartered
    100 g
  • red peppers cut in pieces
    150 g
  • chicken stock
    900 g
    liquid vegetable stock
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • long grain rice rinsed
    200 g
    basmati rice, rinsed
  • broccoli florets cut in pieces (2-3 cm)
    100 g
  • carrots peeled, sliced (2 mm)
    100 g
  • cornflour
    30 g
  • water
    40 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 537 kcal / 2248 kJ
Protides 30.9 g
Lipides 21.2 g
Glucides 55.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...