Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
TM6 TM5

Asian-style Chicken, Rice and Vegetables

3.7 (78 évaluations )

Ingrédients

  • 300 g chicken breasts, skinless, cut in pieces (2 cm)
  • 20 g fresh parsley
  • 30 g soy sauce
  • 70 g olive oil
  • 1 garlic clove
  • 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 100 g onions, quartered
  • 150 g red peppers, cut in pieces
  • 900 g chicken stock
    ou liquid vegetable stock
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 200 g long grain rice, rinsed
    ou basmati rice, rinsed
  • 100 g broccoli florets, cut in pieces (2-3 cm)
  • 100 g carrots, peeled, sliced (2 mm)
  • 30 g cornflour
  • 40 g water

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2248 kJ / 537 kcal
Protides
30.9 g
Glucides
55.9 g
Lipides
21.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives