Creamy Pea Pasta
TM6 TM5 TM31

Creamy Pea Pasta

4.0 (40 évaluations )

Ingrédients

  • 60 g Emmental cheese, cut in pieces
  • 120 g onions, quartered
  • 1 garlic clove
  • 20 g olive oil
  • 450 g water
  • 100 g cream
  • 100 g milk
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    ou 1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • ½ - 1 tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground nutmeg
  • 300 g dried pasta (e.g. farfalle)
  • 200 g frozen green peas, defrosted

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2277 kJ / 544 kcal
Protides
17.7 g
Glucides
64.7 g
Lipides
23.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives