Appareils et accessoires
Salmon Burger
Prép. 20min
Total 2h 20min
4 portions
Ingrédients
-
fresh salmon fillets skinless, cut in pieces (3-4 cm)250 g
-
fresh dill10 g
-
onions50 g
-
bread torn in pieces50 g
-
grated lemon zest¼ tsp
-
medium egg1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
sunflower oil for frying1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
15.6 g
Calories
839 kJ /
201 kcal
Lipides
12.4 g
Glucides
6.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Burgers
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Sizzling Summer
12 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Mexican Stuffed Peppers
45min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3h 40min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Mushroom pie
1h 30min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20min
Colourful Quinoa Salad
40min
Chickpea and Ham Balls
35min
Sunday Morning Brekky Bake
1h 15min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Teriyaki Salmon Burgers
45min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1h 30min
Cauliflower and Broccoli Gratin
50min