Estonian Kringle (Estonia)
TM6 TM5 TM31

Estonian Kringle (Estonia)

4.8 ( 134 évaluations )

Ingrédients

Dough

  • 30 g sugar
  • 1 lemon thin peelings of skin only
  • 120 g milk
  • 30 g unsalted butter diced
  • 15 g fresh yeast crumbled
    ou 1 ½ tsp dried instant yeast crumbled
  • 1 egg yolk from medium egg
  • 300 g strong white bread flour plus extra for dusting
  • 1 pinch fine sea salt

Filling

  • 50 g halved walnuts
    ou mixed candied fruit
  • 50 g unsalted butter soft
  • 60 g sugar
  • 2 Tbsp ground cinnamon

Icing

  • 20 g egg whites lightly beaten
  • 50 g icing sugar

Infos nut.
par 1 portion
Calories
342.9 kcal / 1434.9 kJ
Protides
7.4 g
Lipides
14 g
Glucides
48.7 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
6.1 g
Sodium
30.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives