Prawn and mushroom crepes

Prawn and mushroom crepes

4.0 8 évaluations
Prép. 50min
Total 50min
8 portions

Ingrédients

Chilli sauce
  • garlic clove
    1
  • long red chilli deseeded
    1
  • fresh lemongrass white part only, cut into pieces (2 cm)
    1 stalk
  • palm sugar
    2 tsp
  • fish sauce
    40 g
  • lime juice (approx. 2 limes)
    40 g
  • rice wine vinegar
    2 tbsp
Crepe batter
  • plain flour
    125 g
  • ground turmeric
    ¼ tsp
  • salt
    ½ tsp
  • coconut milk
    250 g
  • egg
    1
  • water
    120 g
  • oil for frying
Prawn filling
  • garlic clove
    1
  • spring onions/shallots trimmed and cut into quarters
    3
  • sesame oil
    1 tbsp
  • water
    60 g
  • fresh shiitake mushrooms cut into thin slices (approx. 5 mm)
    100 g
  • raw prawns (approx. 24 prawns)
    250 g
  • salt
    1 pinch
  • fresh ground black pepper
    1 pinch
  • bean sprouts
    100 g
  • fresh coriander leaves only, for garnishing
    6 sprigs

Infos nut. par 1 portions

Calories 185.5 kcal / 779.1 kJ
Protides 10.9 g
Lipides 9.2 g
Glucides 13.9 g
Fibre 1.7 g
Graisses saturées 5.2 g
Sodium 690.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...