Appareils et accessoires
Vegetable Spring Rolls
Prép. 1h 50min
Total 2h 10min
14 portions
Ingrédients
Spring Roll Wrappers
-
plain flour150 g
-
cornflour90 g
-
water465 g
-
fine sea salt2 pinches
-
sunflower oil for frying1010 g
Filling
-
carrots cut in pieces70 g
-
garlic cloves5
-
olive oil40 g
-
mung bean vermicelli50 g
-
sugar2 tsp
-
fish sauce2 tsp
-
soy sauce2 tsp
-
oyster sauce40 g
-
soy bean sprout, fresh150 g
-
fresh chives cut in lengths (3 cm)10
-
medium egg beaten1
-
sweet chilli sauce or as desired, for serving20 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
2.1 g
Calories
521 kJ /
125 kcal
Lipides
3.5 g
Glucides
21.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thai Kitchen
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Prawn Dumplings
1h 15min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40min
Wonton Soup
1h
Steamed Duck Dumplings with Sticky Plum Dipping Sauce
2h 15min
Sicilian Rice Balls (Arancini)
3h 5min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1h 45min
Eggnog Ice Cream
10h 50min
Brioche
5h
Breaded Cheese-Stuffed Jalapenos
30min
Gnocchi with Taleggio Cheese
1h 40min
Pizza Diavola
1h 30min
Mini Pizzas
1h 20min