
Appareils et accessoires
Pulled Tandoori Chicken
Prép. 10min
Total 30min
6 portions
Ingrédients
Chicken
-
garlic clove1
-
red onion halved40 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
water800 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
chicken breasts skinless, sliced (3 cm)600 g
Sauce
-
coconut milk200 g
-
paprika1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
222 kcal /
928 kJ
Protides
30.1 g
Lipides
9.4 g
Glucides
4.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

A Taste of India
72 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande