Appareils et accessoires
Coconut and cinnamon teff porridge
Prép. 5min
Total 30min
2 portions
Ingrédients
-
teff120 g
-
full cream milk200 g
-
cinnamon quill1
-
pitted dates cut into pieces30 g
-
water400 g
-
salt¼ tsp
-
banana cut into slices, to serve1
-
coconut flakes to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
364.2 mg
Protides
12.8 g
Calories
1512 kJ /
360 kcal
Lipides
7.9 g
Fibre
9.1 g
Graisses saturées
4.9 g
Glucides
54.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Good food, gluten free
94 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Better-for-you custard
15min
Beetroot smoothie
10min
Green smoothie
5min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35min
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25min
Fruit and nut muesli
10min
Daily green smoothie
10min
'Eat the rainbow' breakfast bowl
40min
Mango and turmeric sorbet
10min
Acai berry bowl
10min