Spiralised vegetable soup

Spiralised vegetable soup

3.0 5 évaluations
Prép. 20min
Total 24h 50min
4 portions

Ingrédients

  • dried lima beans
    100 g
  • water plus extra to soak and cover
    800 g
  • zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)
    1
  • carrot peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)
    1
  • parsnip peeled, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)
    ½
  • garlic clove
    1
  • brown onion cut into quarters
    1
  • celery stalk cut into pieces (4 cm)
    1
  • canned diced tomatoes
    400 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • lemon juice only, to taste
    ½
  • fresh coriander leaves only
    8 sprigs
  • fresh dill leaves only
    8 sprigs

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 516.5 mg
Protides 8.2 g
Calories 670.6 kJ / 160.3 kcal
Lipides 1.3 g
Fibre 10.5 g
Graisses saturées 0.1 g
Glucides 32.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...