Spiralised vegetable soup
TM6

Spiralised vegetable soup

3.0 ( 5 évaluations )

Ingrédients

  • 100 g dried lima beans
  • 800 g water plus extra to soak and cover
  • 1 zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)
  • 1 carrot peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)
  • ½ parsnip peeled, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)
  • 1 garlic clove
  • 1 brown onion cut into quarters
  • 1 celery stalk cut into pieces (4 cm)
  • 400 g canned diced tomatoes
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 tsp sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • ½ lemon juice only, to taste
  • 8 sprigs fresh coriander leaves only
  • 8 sprigs fresh dill leaves only

Infos nut.
par 1 portion
Calories
160.3 kcal / 670.6 kJ
Protides
8.2 g
Lipides
1.3 g
Glucides
32.4 g
Fibre
10.5 g
Graisses saturées
0.1 g
Sodium
516.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives