Gluten free warm berry cobbler

Gluten free warm berry cobbler

4.2 9 évaluations
Prép. 10min
Total 45min
6 portions

Ingrédients

  • frozen mixed berries (see Tips)
    500 g
  • lemon juice
    1 tbsp
  • raw sugar plus extra for sprinkling
    140 g
  • pear peeled, cored and cut into thin slices (see Tips)
    1
  • fresh mixed berries (see Tips)
    200 g
  • white rice flour (see Tips)
    80 g
  • potato starch
    60 g
  • arrowroot flour
    20 g
  • gluten free baking powder (see Tips)
    1 tsp
  • salt
    ⅛ tsp
  • unsalted butter softened and cut into pieces
    40 g
  • full cream milk
    60 g
  • egg
    1
  • mascarpone cheese to serve (optional)

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 158.5 mg
Protides 5.7 g
Calories 1319.8 kJ / 314.2 kcal
Lipides 7.3 g
Fibre 4.5 g
Graisses saturées 4 g
Glucides 54.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...