Versions compatibles
Tomato soup with ham and cheese wands
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Ham and cheese wands
- 100 g unsalted butter, cut into cubes and frozen
- 100 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 pinch fine salt
- 50 g chilled water
- 40 g cheddar cheese, cut into pieces (2 cm)
- 1 egg, lightly beaten
- 30 g ham, cut into pieces
- 1 tbsp celery seeds
Tomato soup
- 100 g brown onion, cut into halves
- 130 g carrots, cut into pieces
- 110 g celery stalks, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 50 g unsalted butter
- 1 tbsp olive oil
- 1 dried bay leaf
- sea salt flakes, to taste
- ¼ tsp white pepper
- 100 g tomato paste
- 800 g fresh tomatoes, cut into halves
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 1160.3 kJ / 276.3 kcal
- Protides
- 6.4 g
- Glucides
- 15.1 g
- Lipides
- 20.5 g
- Graisses saturées
- 11.8 g
- Fibre
- 3.6 g
- Sodium
- 606.4 mg
Recettes alternatives
Cream of tomato soup
25 min
Carrot and coriander soup
30 min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Creamy tomato and basil soup
30 min
Pea and ham soup
2h 20min
Mystery soup
45 min
Summer fruits in mulled cider syrup
45 min
Vegetable soup
35min
Plum and raspberry cobbler
1h 25min
Tomato pasta sauce
40 Min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Cauliflower soup with bacon dust
35min