Carrot gnocchi with zucchini cream

Carrot gnocchi with zucchini cream

4.2 127 évaluations
Prép. 30min
Total 1h 15min
4 portions

Ingrédients

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve
    100 g
  • water plus extra for boiling
    500 g
  • carrots cut into thin rounds (5 mm)
    500 g
  • zucchini cut into cubes (1 cm)
    600 g
  • egg
    1
  • salt plus extra to season
    2 ½ tsp
  • plain flour
    250 g
  • eschalots
    30 g
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    30 g
  • ground black pepper
    2 pinch
  • fresh basil leaves only, for garnishing
    1 sprig

Infos nut. par 1 portion

Calories 474.5 kcal / 1993 kJ
Protides 19.9 g
Lipides 17.3 g
Glucides 54.9 g
Fibre 9.4 g
Graisses saturées 6.2 g
Sodium 2082.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...