Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Rosemary ice puff pastry
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 90 g ice cubes
- 180 g unsalted butter, frozen and cut into pieces
- 200 g plain flour
- 1 tsp sea salt
Pumpkin and lentil filling
- unsalted butter, for greasing
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds
- ¼ tsp dried rosemary
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 150 g red lentils, rinsed and drained
- 460 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g pumpkin, cut into pieces (2 cm)
- full cream milk, for brushing
- Infos nut.
- par 6 portions
- Calories
- 14097.6 kJ / 3356.6 kcal
- Protides
- 71.2 g
- Glucides
- 273.2 g
- Lipides
- 212.6 g
- Graisses saturées
- 115.5 g
- Fibre
- 46.3 g
- Sodium
- 5355.5 mg
Recettes alternatives
Mashed pea and corn slice
40min
Three-bean shepherd's pie
26h
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Vegetarian sausage rolls
40min
Pulse and pumpkin curry
30 Min
Broccoli mustard pasties
1sa 55 dk
Lentil bolognese
30 Min
Mushroom bolognaise
45 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min
Butternut mac and cheese
45 Min