Appareils et accessoires
Roasted carrot dip
Prép. 15min
Total 1h
600 g
Ingrédients
-
carrots cut into pieces (2 cm)400 g
-
honey30 g
-
olive oil30 g
-
orange zested and juiced1
-
fennel bulb (approx. 130 g), fronds trimmed, cut into quarters1
-
caraway seeds½ tsp
-
grated nutmeg¼ tsp
-
sweet paprika2 tsp
-
sea salt flakes to taste1 - 1 ½ tsp
-
tahini60 g
-
Greek yoghurt80 g
-
water100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 600 g
Sodium
2777.6 mg
Protides
24 g
Calories
4390.3 kJ /
1049.3 kcal
Lipides
64 g
Fibre
24.8 g
Graisses saturées
9 g
Glucides
110 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 godz. 15 min
Beetroot salad
10 min
White bean dip with chimichurri
15 min
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Zucchini slice
45 min
Orange, hazelnut and coconut balls
2 godz. 10 min
Kumara sausage rolls
1 godz. 15 min
Classic mushroom risotto
30 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Chunky basil pesto dip
10 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min