Mediterranean carrot fritters

Mediterranean carrot fritters

3.2 14 évaluations
Prép. 5min
Total 1h
24 portions

Ingrédients

Red onion and yoghurt dip
  • red onion cut into quarters
    ½
  • fresh coriander leaves only
    6 sprigs
  • natural yoghurt
    150 g
Carrot fritters
  • wholegrain bread torn into small pieces
    3 slices
  • fresh mint leaves only
    6 sprigs
  • fresh dill leaves only, plus extra for serving
    6 sprigs
  • water
    500 g
  • carrots cut into pieces (4 cm)
    500 g
  • dried apricots
    6
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ½ tsp
  • spring onions/shallots cut into thin slices
    4
  • sultanas
    1 tbsp
  • pine nuts
    3 tbsp
  • dried chilli flakes
    1 tsp
  • egg
    1
  • grapeseed oil for frying

Infos nut. par 1 portion

Calories 53.2 kcal / 223.4 kJ
Protides 1.9 g
Lipides 2.8 g
Glucides 4.4 g
Fibre 1.5 g
Graisses saturées 0.4 g
Sodium 89.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...