Appareils et accessoires
Gnocchi with Taleggio Cheese
Prép. 45min
Total 1h 40min
6 portions
Ingrédients
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)35 g
-
water plus extra for cooking gnocchi1000 g
-
floury potatoes peeled, sliced (0.5 cm)370 g
-
pumpkin flesh cubed (2-3 cm)225 g
-
plain flour plus extra for dusting660 g
-
lemon peel1 - 2 pieces
-
medium egg1
-
fine sea salt3 ½ tsp
-
unsalted butter25 g
-
milk300 g
-
Taleggio cheese in pieces150 g
-
fresh chives chopped2 - 3
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
21.6 g
Calories
2600 kJ /
622 kcal
Lipides
15.2 g
Glucides
99.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pumpkin
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Spanish King's Cake- Miniroscón de Reyes
3h
Vanilla sugar
72h
Crêpes
1h 15min
Sponge cake
1h 50min
Barbecue Beanburger Sliders
1h 50min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1h 45min
Supplì (Roman Rice Croquettes)
50min
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
1h 50min
Crêpes
1h 15min
Vanilla Bean Marshmallows
2h 15min
Garlic Lobster Ciabatta Pizza - Pizza ciabatta con aragosta all'aglio
11h
Vegetable Spring Rolls
2h 10min