Tabouleh with quinoa and tuna
TM6 TM5

Tabouleh with quinoa and tuna

4.2 ( 15 évaluations )

Ingrédients

  • 500 g water
  • ½ tsp fine salt plus 1 pinch extra to taste
  • 75 g quinoa grains
  • ½ lemon preferably organic (grated zest and juice only)
  • ½ garlic clove (optionnel)
  • 20 g spring onions cut into pieces (optionnel)
  • 3 - 4 sprigs fresh coriander leaves washed and dried
    ou 3 - 4 sprigs fresh parsley leaves washed and dried
  • 2 - 3 sprigs fresh mint leaves washed and dried
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 100 g tomatoes cut into pieces (2-3 cm)
  • 1 - 2 pinches chili powder to taste
  • 100 g cucumber cut into pieces
  • 100 g canned tuna, in brine or water drained well

Infos nut.
par 1 portion
Calories
335 kcal / 1402 kJ
Protides
18 g
Lipides
18 g
Glucides
27 g
Fibre
5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives