Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese

Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese

4.5 12 évaluations
Prép. 15min
Total 45min
4 portions

Ingrédients

  • goat's cheese medium hard, cut into pieces (2-3 cm)
    80 g
    80 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm)
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • garlic clove
    1
  • ripe tomatoes seeds removed and cut into cubes (0.5-1 cm)
    300 g
    300 g canned cherry tomatoes, cut into cubes (0.5-1 cm)
  • fine salt
    1 ½ tsp
  • fresh basil leaves washed and dried
    1 sprig
  • water
    650 g
  • pasta, dried, type conchiglie or other short type dried pasta
    350 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 380 kcal / 1590 kJ
Protides 12.7 g
Lipides 9.2 g
Glucides 65.6 g
Fibre 3.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...