Appareils et accessoires
Classic Swiss Fondue
Prép. 5min
Total 15min
6 portions
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
Emmental cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.)7 oz
-
Gruyère cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.), divided21 oz
-
dry white wine divided15 oz
-
corn starch (approx. 2 heaping tbsp)1 oz
-
Kirsch (see Tip)1 oz
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
39 g
Calories
2615 kJ /
625 kcal
Lipides
41 g
Fibre
0 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cheese Please!
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Hollandaise Sauce
15min
Chocolate Orange Mousse
2h 20min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Brie en Croute with Port Figs
1h 10min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4h 50min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Mushroom Risotto
30min
Baby Peas and Pancetta Risotto
30min
Béarnaise sauce
15min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3h
Mexican Creamed Corn
30min
Tequila Sour
10min