Appareils et accessoires
Classic Swiss Fondue
Prép. 5min
Total 15min
6 portions
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
Emmental cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.)7 oz
-
Gruyère cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.), divided21 oz
-
dry white wine divided15 oz
-
corn starch (approx. 2 heaping tbsp)1 oz
-
Kirsch (see Tip)1 oz
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
39 g
Calories
2615 kJ /
625 kcal
Lipides
41 g
Fibre
0 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cheese Please!
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Béarnaise sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4h 50min
Barbecue Hollandaise
20min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Mushroom Risotto
30min
Black Garlic and Onion Jam
55min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10h 55min
Caramelized Onion and Goat Cheese Tarts
1h