Appareils et accessoires
Zucchini and Almond Pulp Bread
Prép. 20min
Total 2h 30min
10 slices
Ingrédients
-
zucchini trimmed, cut into pieces (5 cm/2 in.)450 g
-
sugar115 g
-
large eggs2
-
almond pulp from homemade almond milk (see Tip)170 g
-
vegetable oil70 g
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
all-purpose flour170 g
-
baking powder1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
85 g almondswalnuts, chopped (optionnel)85 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
234 mg
Protides
9 g
Calories
1272 kJ /
304 kcal
Lipides
18 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
31 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Desserts - Thermomix® Sensor
18 Recettes
Canada
Canada
No Waste
9 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Lemonade
5min
Gluten free lentil wraps
3h 40min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40min
Spiralized Apple Fritters
35min
Strawberry Shortcake Waffle
40min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Festive Baguette
3h 45min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45min
Olive Spread
5min
Tuna dip
15min