Appareils et accessoires
Gilthead bream baked in a salt crust
Prép. 10min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
water for steaming700 g
-
coarse salt2000 g
-
gilthead bream, gutted, cleaned with its head and scales (800-1000 g)1
-
extra virgin olive oil (a dash)20 g
-
lemon juice1 dash
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
45.74 g
Calories
1268 kJ /
304 kcal
Lipides
13.49 g
Glucides
0 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mediterranean Cuisine
67 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Caramel Monster Mud Dip
15min
Spicy Pineapple Vinaigrette
5min
Tiramisù with Chocolate and Chilli
6h
Vegetable tortilla with chorizo
50min
Guacamole
10min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1h 30min
Aubergine papeton with tomato coulis
2h
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
50min
Salmon Tartare
25min
Veal in tuna sauce
13h
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Stuffed veggie snails
45min