Appareils et accessoires
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
Prép. 15min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
garlic bulb plus two cloves1
-
olive oil35 g
-
onions quartered250 g
-
honey30 g
-
wholegrain mustard40 g
-
Dijon mustard (optionnel)10 g
-
fresh rosemary leaves only1 Tbsp
-
fine sea salt2 tsp
-
chicken breast fillets (approx. 650 g)4
-
cauliflower florets800 g
-
milk130 g
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
fresh thyme leaves for garnishing1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
46 g
Calories
1596 kJ /
381 kcal
Lipides
12 g
Fibre
7 g
Glucides
17 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Baked Chicken
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Keto
45 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3h 5min
Beef Stroganoff
1h
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min
Beef with Mushrooms
30min
Pasta Salad with Salami
25min
Turkey Crumble
1h 10min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50min
Chicken Cacciatore
50min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min