Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
TM6 TM5

Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée

3.9 (52 évaluations )

Ingrédients

  • 1 garlic bulb, plus two cloves
  • 35 g olive oil
  • 250 g onions, quartered
  • 30 g honey
  • 40 g wholegrain mustard
  • 10 g Dijon mustard (optionnel)
  • 1 Tbsp fresh rosemary, leaves only
  • 2 tsp fine sea salt
  • 4 chicken breast fillets (approx. 650 g)
  • 800 g cauliflower florets
  • 130 g milk
  • ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
  • 1 tsp fresh thyme leaves, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1596 kJ / 381 kcal
Protides
46 g
Glucides
17 g
Lipides
12 g
Fibre
7 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives