Versions compatibles
Mediterranean salmon and couscous parcels
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ lemon, zest and juice, no white pith, plus extra wedges to serve
- 2 garlic cloves
- 70 g spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 9 sun-dried tomatoes
- 1 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp ground white pepper, plus extra to season
- 220 g couscous
- 4 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each)
- 500 g warm water
- 2 tsp olive oil
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2310.3 kJ / 550 kcal
- Protides
- 40.8 g
- Glucides
- 43.1 g
- Lipides
- 22.9 g
- Graisses saturées
- 6.2 g
- Fibre
- 3.9 g
- Sodium
- 982.4 mg
Recettes alternatives
Linguine with salmon and herbs
25 Min
Salmon kabsa
40min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 Min
Salmon niçoise salad
35 Min
Samke harra
35 Min
Prawn saganaki with feta
35 Min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 Min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Harissa lamb with green couscous
40min
Risoni with salmon and spinach
25 Min