Appareils et accessoires
Chicken, chorizo and chickpea stew
Prép. 15min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
olive oil30 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
chorizo cut into thin slices (5 mm)120 - 130 g
-
tomato paste40 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
skinless chicken thigh fillet cut into halves800 g
-
dried oregano1 tbsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1304.4 mg
Protides
47.7 g
Calories
2364.8 kJ /
563 kcal
Lipides
33.1 g
Fibre
7.5 g
Graisses saturées
9 g
Glucides
15.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
3 cheers for chicken
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Mexican cottage pie
1h 30min
Beef ragu
1h 25min
Curried sausages and lentils
1h
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35min
Mexican chicken stew
40min
Red beans and rice with turkey meatballs
1h
Southern-style pork and bean casserole
40min
Chicken and pesto risoni
35min
Tomato basil chicken stew
35min
Chorizo and chicken pasta
50min