Chicken with sparkling wine cream sauce

Chicken with sparkling wine cream sauce

4.3 29 évaluations
Prép. 15min
Total 1h 5min
4 portions

Ingrédients

  • chicken tenderloins
    600 - 800 g
  • garlic clove
    3
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • lemon juice
    20 g
  • fresh thyme leaves only
    4 sprigs
  • olive oil
    20 g
  • leeks white part only, cut into pieces (2 cm)
    150 g
  • celery stalk cut into pieces (2 cm)
    1
  • carrots ; 1 cut into pieces (2 cm) and 2 cut into thin slices (3 mm)
    3
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • salted butter
    50 g
  • sparkling wine
    300 g
  • water
    50 g
  • Chicken stock paste (see Tip)
    1 tsp
  • potatoes peeled and cut into thin slices (3 mm)
    2
  • zucchini cut into slices (1 cm)
    1
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
  • dried oregano
    1 tsp
  • double cream
    100 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1018.8 mg
Protides 49.4 g
Calories 2356.8 kJ / 561 kcal
Lipides 31.4 g
Fibre 8 g
Graisses saturées 16.5 g
Glucides 16.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...