Vegetable potato salad with chicken

Vegetable potato salad with chicken

4.0 31 évaluations
Prép. 25min
Total 1h 15min
8 portions

Ingrédients

  • carrots cut into pieces
    300 g
  • water
    400 g
  • salt plus extra to taste
    2 tsp
  • potatoes cut into pieces (1-1.5cm)
    300 g
  • fresh green beans cut into pieces (2-3 cm)
    300 g
  • frozen green peas
    150 g
  • skinless chicken breast fillets cut into pieces (1-1.5 cm)
    350 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • iceberg lettuce leaves separated
    250 g
  • pouring (whipping) cream
    150 g
  • ground pepper plus extra to taste
    ¼ tsp
  • freshly squeezed lemon juice (approx. 1 lemon)
    20 g
  • fresh herbs (e.g. chives, parsley, dill)
    10 - 15 g
  • fresh bean sprouts (optionnel)
    100 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 15 g
Calories 801 kJ / 192 kcal
Lipides 7 g
Fibre 4.1 g
Glucides 15 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...