![Smoked salmon slice Smoked salmon slice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/04BFF5FF-D3E5-4D29-9BF0-D68E4B08AD84/Derivates/31079451-fadc-4057-8b64-293993dd7331.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Rice base
- 40 g butter, softened, plus extra for greasing
- 300 g white rice
- 900 g water
- 1 egg
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Salmon
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g butter, softened
- 40 g plain flour
- 1 ½ tsp curry powder
- 320 g full cream milk
- 50 g mayonnaise (see Tips)
- 1 egg
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 200 g smoked salmon, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 pinch sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- ½ tsp sesame seeds (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2126.8 kJ / 506.3 kcal
- Protides
- 19.3 g
- Glucides
- 48.2 g
- Lipides
- 26.3 g
- Graisses saturées
- 12 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 793.9 mg
Recettes alternatives
Risoni with salmon and spinach
25min
Pasta with tuna
30min
Cauliflower gratin
1h
White fish and lemon risotto
30min
Chicken, leek and corn pie
1h 15 min
Beef balls with peanut sauce (10-12 months)
50 мин.
Seafood and corn chowder
40min
Tuna mornay
45min
Apricot chicken risotto
30min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min