Versions compatibles
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Chicken
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 150 g ripe tomatoes, cut into wedges
- 300 g roasted red capsicum (in oil or brine), cut into pieces
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces
- 2 tsp paprika
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 ½ tsp dried oregano
- 20 g red wine vinegar
- 15 g white sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 800 g skinless chicken thigh fillets
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt
Rice
- 300 g long grain white rice
- 800 g water
- 1 tsp salt
- 1 lemon, cut into wedges, to serve (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2899 kJ / 690.2 kcal
- Protides
- 43.2 g
- Glucides
- 74.6 g
- Lipides
- 23.6 g
- Graisses saturées
- 6.5 g
- Fibre
- 6.3 g
- Sodium
- 1766.8 mg
Recettes alternatives
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1u.
Chicken and mushroom lasagne
1 Std. 55 Min
Shepherd's pie
55min
Mashed potatoes
40min
Caribbean stew and steamed rice cups
9h 15min
Beef and pepper ragu
2 godz. 15 min
Curry lamb cutlets
1u.
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3 Std. 40 Min
Hunter's lemon chicken rissoles
1u.
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Potato bake
1 godz. 35 min
Chicken and sweet corn soup
30 min