Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Southern-style chilli
- 3 dried chipotle chillies
- boiling water, for soaking
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 30 g vegetable oil
- 1 tbsp ground cumin
- 1 tbsp ground coriander
- 2 tsp smoked paprika
- 700 - 800 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g red wine
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 cinnamon quill
Cornbread
- 200 g fine polenta (see Tips)
- 100 g gluten free flour mix (see Tips)
- 30 g caster sugar
- 1 tbsp gluten free baking powder (see Tips)
- ½ tsp salt
- 40 g salted butter, plus extra for greasing
- 250 g full cream milk
- 2 eggs
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3929.5 kJ / 935.5 kcal
- Protides
- 56.9 g
- Glucides
- 74.8 g
- Lipides
- 44.3 g
- Graisses saturées
- 16.4 g
- Fibre
- 7.4 g
- Sodium
- 1001.5 mg
Recettes alternatives
Slow cooked Mexican beef
1 godz. 30 min
Peking-style duck pancakes
8 godz. 50 min
Beef ragu
1h 25min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 godz. 30 min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
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Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
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Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
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Pulled pork with apple and fennel salad
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Quinoa crumbed fish with slaw
2 Std.
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
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Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1h 5min
Cornbread with jalapeño honey butter
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