Broccoli And Blue Cheese Soup

Broccoli And Blue Cheese Soup

2.9 19 évaluations
Prép. 15min
Total 25min
4 portions

Ingrédients

Macadamia and Parmesan Biscuits
  • Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)
    70 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)
  • fresh rosemary leaves only
    2 sprigs
  • macadamia nuts, roasted, salted
    70 g
  • unsalted butter soft
    50 g
  • plain flour plus extra for dusting
    100 g
  • ground black pepper to taste
    ⅛ tsp
Broccoli and Blue Cheese Soup
  • Cheddar cheese cut in pieces (3 cm)
    50 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)
  • broccoli cut in florets
    250 g
  • water
    300 g
  • vegetable stock paste (see tips)
    1 Tbsp
  • whole milk
    300 g
  • plain flour
    1 Tbsp
  • Stilton cheese crumbled, to taste
    50 - 60 g
    blue cheese, crumbled, to taste
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 23 g
Calories 2429 kJ / 578 kcal
Lipides 41.6 g
Fibre 4.6 g
Glucides 27 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...