Appareils et accessoires
Spiced Butternut Squash Brioche Pudding
Prép. 25min
Total 2h 55min
8 portions
Ingrédients
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)400 g
-
water250 g
-
butter for greasing
-
brioche bread sliced (approx. 12 slices)370 g
-
sultanas100 g
-
whole milk480 g
-
golden caster sugar50 g
-
large eggs2
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
7.8 g
Calories
1333 kJ /
319 kcal
Lipides
11.5 g
Glucides
45.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegetable Sweet Bakes
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
1h 30min
Cherry Pie
12h 15min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45min
Red Onion and Garlic Soda Bread
2h 15min
Fruit Tart with Camomile Custard
2h
Chocolate Bread and Butter Pudding
1h
Steamed Wholemeal Bread
2h
Pumpkin, Coconut and Orange Cake
1h 5min
Iranian Barbari
2h 30min
Carrot and Apple Cake
1h 30min
Carrot Cake
2h 30min
Apple Crumble Cake
1h 10min