Appareils et accessoires
Vegetable pasta sauce
Prép. 10min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
onions cut in halves100 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
carrots cut in pieces60 g
-
courgettes cut in pieces300 g
-
button mushrooms cut in pieces100 g
-
tinned chopped tomatoes or fresh tomatoes, cut in quarters500 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste¼ tsp
-
dried basil1 tsp
-
butter1 tsp
-
fresh basil leaves torn in pieces8
-
fresh parsley (optionnel) leaves only, chopped1 - 2 Tbsp
-
grated Parmesan cheese (optionnel)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
5 g
Calories
506 kJ /
121 kcal
Lipides
8 g
Fibre
3.6 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Basic Cookbook 2018
174 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Minestrone
45 Min
Vegetable Soup
35 Min
Indian Vegetable Curry
50 Min
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Ratatouille
40 Min
Vegetarian Chilli
1 Std. 5 Min
Potato Curry
12 Std. 50 Min
Chickpea Gratin
1 Std.
Vegetable pasta sauce
40 Min
Sweet Potato Curry
30 Min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min