Appareils et accessoires
Beetroot salad
Prép. 10min
Total 10min
6 portions
Ingrédients
-
beetroot peeled, cut in pieces400 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
onions20 g
-
green apple (approx. 100 g), cut in quarters1
-
2 - 3 sprigs fresh parsley, leaves only, to tastefresh coriander leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
lemon juice10 - 20 g
-
salt adjust to taste¼ tsp
-
ground black pepper (optionnel) adjust to taste1 pinch
-
sugar (optionnel) adjust to taste1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
1 g
Calories
350 kJ /
84 kcal
Lipides
4 g
Fibre
2.7 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Basic Cookbook 2018
174 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Courgette and Carrot Loaf
45min
5-Second Traffic Light Salad
5min
Beetroot salad
10min
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1h
Vegetable Stock Paste
50min
Chopped Vegetable Salad
10min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Cauliflower "Couscous" Salad
10min
Pink Salad
10min
Beetroot Salad
10min
Beetroot Houmous
15min
Chunky Coleslaw
5min