Appareils et accessoires
Tex-Mex Jacket Potatoes
Prép. 5min
Total 9h 25min
4 portions
Ingrédients
Potatoes
-
baking potatoes large2
Cashew Cream
-
cashew nuts soaked overnight, then drained200 g
-
water125 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
Guacamole
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
onions quartered100 g
-
fresh jalapeño chillies halved, deseeded2
-
ripe avocados quartered (approx. 250 g)2
-
freshly squeezed lemon juice15 g
-
fine sea salt1 tsp
Bean Chilli
-
garlic cloves2
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
tinned chopped tomatoes150 g
-
tomato purée20 g
-
tinned black beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
cider vinegar1 Tbsp
-
smoked paprika2 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
20 g
Calories
2965 kJ /
712 kcal
Lipides
45 g
Glucides
49 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simply Tex-Mex
12 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vegan Comfort Food
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 Std. 25 Min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 Min
Butterbean and Feta Burgers
1 Std. 30 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 Std. 20 Min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 Min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min