Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
TM6 TM5

Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce

3.4 ( 5 évaluations )

Ingrédients

  • 30 g Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
  • 1200 g water
  • 1 tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
  • 200 g basmati rice
  • 500 - 700 g asparagus
  • 40 g extra virgin olive oil

Lemon sabayon sauce

  • 4 egg yolks
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 10 g freshly squeezed lemon juice

Infos nut.
par 1 portion
Calories
403 kcal / 1685 kJ
Protides
13 g
Lipides
20 g
Glucides
41 g
Fibre
3.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives