Appareils et accessoires
Bread Pudding
Prép. 20min
Total 50min
8 portions
Ingrédients
-
golden raisins2 oz
-
boiling water to soak raisins (approx. 8 - 10 oz)
-
brioche bread sliced ½ in - 1 in. (approx. 14 - 15 oz loaf)8 slices
-
unsalted butter room temperature for buttering, plus extra to grease1 oz
-
sugar2 oz
-
large eggs3
-
heavy whipping cream16 oz
-
ground cinnamon½ tsp
-
vanilla extract2 tsp
-
confectioners sugar to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
8 g
Calories
1715 kJ /
410 kcal
Lipides
24 g
Fibre
2 g
Glucides
41 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Cookbook
68 Recettes
États-Unis
États-Unis
Simple Ideas
179 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
English Breakfast Popovers
35min
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2h
Whole Orange Bundt Cake
1h 25min
Custard Sauce - Pouring Custard
15min
Blueberry Swirl Cheesecake
8h 55min
Valentine's Decadent Steamed Chocolate Cake
1h 10min
Chocolate Rolls (Anna)
2h 30min
Chocolate Cream Cheese Tart
4h 30min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50min
Apple Pie
3h 30min
Breakfast Scones
30min
Pancakes and Waffles
40min