Appareils et accessoires
Tomato Basil Pasta
Prép. 10min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
garlic cloves (approx. 7-9 cloves), to taste1 - 2 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
ripe tomatoes i.e. dry-farmed tomatoes (see Tip)35 oz
-
anchovies, preserved in olive oil2
-
chili powder1 heaping tsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
water43 oz
-
16 oz ramen noodlespasta16 oz
-
grated Parmesan cheese, to tastegrated pecorino cheese to taste
-
fresh basil leaves torn into small pieces15
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
12 g
Calories
1619 kJ /
387 kcal
Lipides
17 g
Fibre
4 g
Glucides
50 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Cookbook
68 Recettes
États-Unis
États-Unis
Pescatarian Fish Friday
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Spaghetti Carbonara
40min
White Pesto Pasta
40min
Mushroom Fettuccini
40min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
40min
Yellow Chicken Adobo
50min
Jambalaya, Spicy Soup and Fruit Crumble
1h 45min
Lemon Pasta
35min
Thai Curry Noodles
25min
Penne Bolognese
40min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1h 25min
French Fries (Paul)
1h 15min