Turkey rolls with gorgonzola
TM6 TM5 TM31

Turkey rolls with gorgonzola

4.3 ( 3 évaluations )

Ingrédients

  • 10 turkey escalopes
  • 1 shallot
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 200 g fresh baby spinach washed and dried
  • 250 g Gorgonzola or other type of blue cheese (e.g. Roquefort, Stilton), cut into pieces
  • 700 g water
  • 150 g milk
  • 20 g plain flour
  • 1 teaspoon fine salt
  • 1 pinch freshly ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
509 kcal / 2130 kJ
Protides
51.5 g
Lipides
30.5 g
Glucides
7.5 g
Fibre
1.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives