Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
TM6 TM5

Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta

4.4 ( 12 évaluations )

Ingrédients

  • 1 oz fresh mixed herbs leaves and tender stems, e.g. sage, parsley, thyme
  • 18 oz water
  • 32 oz Brussels sprouts trimmed, halved
  • 4 oz shallots quartered
  • 8 oz pancetta diced (approx. ¼ in.)
    ou 8 oz bacon diced (approx. ¼ in.)
  • 1 oz unsalted butter
  • 7 oz chestnuts, cooked, peeled
  • 2 oz sweet Marsala wine
  • 1 tbsp maple syrup
  • ½ tsp salt to taste
  • ½ tsp ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
400 kcal / 1674 kJ
Protides
20 g
Lipides
21 g
Glucides
35 g
Fibre
6 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives