Appareils et accessoires
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
Prép. 10min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
fresh parsley, leaves only plus extra sprigs, to garnish1 oz
-
thick cut bacon halved5 oz
-
cremini mushrooms5 oz
-
water25 oz
-
baby red potatoes quartered24 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
cod fillets (approx. 5-7 oz ea.)4
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
674 mg
Protides
36 g
Calories
1678 kJ /
401 kcal
Lipides
15 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
29 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
5 Simple Ingredients
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken Coq au Vin (Betty)
2h 15min
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1h
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Lemon Chicken with Spring Onions
35min
Mushroom and Beef Burger
1h
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min