Steamed Cod Over Greens

Steamed Cod Over Greens

4.4 38 évaluations
Prép. 15min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

  • cod fillets 4-5 oz each
    4
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • yellow onions cut into pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • Brussels sprouts trimmed
    8 oz
  • lacinato kale center rib removed, thinly sliced
    3 oz
  • chicken stock low sodium
    10 oz
  • lemon zest only
    1
  • toasted pine nuts to garnish
    4 tbsp
  • lemon wedges, to serve

Infos nut. par 1 portion

Calories 245 kcal / 1025 kJ
Protides 28 g
Lipides 11 g
Glucides 12 g
Fibre 4 g
Graisses saturées 1 g
Sodium 1091 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...