Appareils et accessoires
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
Prép. 30min
Total 2h 40min
8 stuks
Ingrédients
Deeg
-
water300 g
-
verse gist15 g
-
bloem500 g
-
fijn zout15 g
-
gedroogde gemalen kurkuma2 tl
-
koriander30 g
-
verse muntblaadjes30 g
-
verse bladpeterselie30 g
Gekruid vlees voor de vulling
-
ui gehalveerd100 g
-
gele paprika in stukken50 g
-
paprika, rode in stukken50 g
-
koriander30 g
-
verse muntblaadjes30 g
-
verse bladpeterselie30 g
-
rundergehakt300 g
-
fijn zout naar smaak2 snuifjes
-
paprika naar smaak2 snuifjes
-
gedroogde gemalen kurkuma2 tl
-
gemalen komijn1 snuifje
Assemblage
-
olijfolie om te frituren, plus extra om de handen in te vetten
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
17 g
Calories
2134 kJ /
510 kcal
Lipides
27 g
Glucides
51 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekkers uit Marokko
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 分钟
Fatayer met kaas en munt
2小时
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10 分钟
Pizzadeeg
1小时
Halloween broodjes
无评分
Caipirinha van mango
5 分钟
Pistache en amandel filo spiraal
无评分
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
无评分
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1小时 10 分钟
Bulgur en rode linzensoep
50 分钟
Batbout met kaas
30 分钟
Harira
7小时