Creamy Mushroom Soup
TM6 TM5 TM31

Creamy Mushroom Soup

4.5 (577 évaluations )

Ingrédients

  • 400 g button mushrooms, halved or quartered as needed
  • 500 - 600 g water, to taste
  • 200 g milk
  • 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
    ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • 50 g plain flour
  • ½ tsp fine sea salt
  • 50 g cream (e.g. single or double cream)
  • 4 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 40 g cream cheese (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
603.1 kJ / 144.2 kcal
Protides
6.5 g
Glucides
16.1 g
Lipides
6.8 g
Graisses saturées
4.1 g
Fibre
1.5 g
Sodium
334.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives