Appareils et accessoires
Clams in White Wine with Cilantro
Prép. 5min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
small littleneck clams scrubbed and debearded35 oz
-
water to soak clams
-
salt (optionnel) divided (see Tip)2 ⅛ tsp
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
dry white wine5 ½ oz
-
cilantro chopped½ oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
1567.1 mg
Protides
37.1 g
Calories
1342 kJ /
320.8 kcal
Lipides
10.1 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
12.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simple Ideas
179 Recettes
États-Unis
États-Unis
Spanish Tapas
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Cioppino
55 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 Min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 Std. 50 Min
Crab Stuffed Lobster Tails
50 Min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 Std. 40 Min
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 Std. 10 Min
Chinese Long Beans with Pork
25 Min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50 Min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 Min
Eggplant Sauté
30 Min