Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
TM6 TM5

Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)

4.9 ( 8 évaluations )

Ingrédients

  • 12 oz pork short ribs cut into pieces
  • 2 oz rice wine
  • 1 oz dried shrimp
  • 2 garlic cloves thinly sliced
  • 1 tsp sesame oil
  • ½ oz dried mushrooms
  • 35 oz chicken broth
  • 14 oz Chinese cabbage cut into pieces (1 in.)
  • 5 oz bamboo shoots, fresh cut into pieces
    ou 5 oz bamboo shoots, canned drained
  • 4 oz fresh black wood ear mushrooms cut into pieces
  • 3 ½ oz cooked gingko nuts
  • 5 garlic chives cut into pieces (2 in.)
  • 1 red chili pepper stem removed, thinly sliced
  • 4 oz small scallops
  • 2 oz soy sauce
  • 1 oz oyster sauce
  • 10 quail eggs (optionnel)
  • fresh cilantro leaves to garnish, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
198 kcal / 828 kJ
Protides
21 g
Lipides
7 g
Glucides
14 g
Fibre
4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives